Bilot hyödyntää muutoksen mahdollisuudet

10.06.2014 | Blogi | Ville Tolvanen

Bilot hyödyntää muutoksen mahdollisuudet

Toimintaympäristön muutoksista hyötyvät eniten he, jotka pystyvät oivaltamaan mitkä asiat uudessa maailmassa tuottavat arvoa muodossa tai toisessa kaikkein parhaiten. Teknologia integroituu arkeen ja häviää pikku hiljaa taustalle. Samalla reaaliaikaisuus, interaktiivisuus ja pilven kautta kulkeva tieto muokkaavat liiketoimintaympäristöjä. Myös edelläkävijä Bilotin maailma on murroksessa.

Teknologiatalojen on kiivettävä pannuhuoneista kulmahuoneisiin. Ratkaisuja ei osta enää pelkästään siihen erikoistuneet kollegat, vaan liiketoimintajohto. Reaaliaikainen liiketoimintatieto, hajautetut toimintamallit, kyky tuottaa parempaa tietoa asiakkuuksista ja kaupasta muodostavat uuden pohjan kilpailukyvylle, osaavimmille se ne yhdessä rakentavat ainutkertaisen kilpailuedun. Tällaisten toimintaympäristöjen ja kilpailuedun rakentamiseen tähtää Bilot.

Bilotin tehtävä on rakentaa asiakkaille huomisen liiketoimintaympäristöjä tänään. Bilot haluaa auttaa yrityksiä hyödyntämään uusia teknologiaratkaisuja ensimmäisten joukossa. Rakenteeltaan ja osaamiseltaan yritys on erilainen. Se on aidosti kokeneiden ja osaavien konsulttien perustama ja omistaja. Ainutlaatuisen leiman yrityksen jäljelle antaa kokeneimpien konsulttien osallistuminen suoraan asiakkaiden arkeen heidän haasteidensa ratkaisemisessa. Jos haluat enemmän, Bilotilta saat näkemystä ja kokemusta samassa paketissa.

Bilot haluaa elää kuten opettaa. Ripeästi kasvanut yritys kansainvälistyy, haluaa kasvaa jatkossakin ja uudistaa jatkuvasti osaamistaan. Bilot on uuden aikakauden IT-talo, joka muuttuu järjestelmätoimittajasta aidoksi asiantuntijaksi. Tavoitteena on tarjota asiakkaalle enemmän arvoa arjessa ja investoinneissa. Ei ihme että SAP valitsi Bilotin taannoin vuoden innovaatiokumppaniksi. Bilotit haluavat olla enemmän itselleen, toisillaan, asiakkaille ja hakea jatkuvasti parempia ratkaisuja asiakkaiden hyväksi.

Bilotin kaltaiset ovat yritysmuotoilijan unelma-asiakkaita. Intohimoisia, sitoutuneita, mukavia ja osaavia. Asiakas joka vaatii itseltään ja kumppaneiltaan enemmän kuin paljon tekee vaativistakin hankkeista hauskempia. On hienoa olla mukana rakentamassa palasista syntyvää uniikkia kuvaa suomalaisesta asiantuntijuudesta. On hienoa kun IT-talo laittaa itsensä likoon ja lupaa itselleen ja asiakkailleen – We Stand For More. Olemme yhdessä enemmän kuin osiemme summa.

www.bilot.fi

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.