Lisää lainattua mediaa!

06.03.2014 | Yrittäminen | Ville Tolvanen

Lisää lainattua mediaa!

Johanna Lehtonen kirjoitti erittäin hyvästä ideasta nimittäin lainatusta mediasta Digitalistiin. Pidin ajatusta jo ensimmäisen kerran siitä kuullessani aidosti erinomaisena. Jäin vain pohtimaan verkoston arvoa, arvostusta ja toimintamalleja. Palasin taannoin ajatukseen.

Lainattu media toimisi ehkä parhaiten hyvää tekeville, tarkoittaville tai hyväntekeväisyyteen. SPR:n, hyväntekeväisyyden, partion tai varainhankinta hyötyisi eniten median lainaamisesta. Hyväntekeväisyyteen voisivat lahjoittaa näkyvyyttä myös julkiset tahot.

Mietin liiketoimintamallia. Päädyin yksinkertaiseen. Mitä jos median operaattori vain laskisi normaalin komission ansaitusta mediatilasta. Rakentaisi siis vapaaehtoisten verkoston ja koneiston, mutta laskuttaisi pelkän komission. Onhan varainhankinnassakin aina kuluja. Olisikohan se näin yksinkertaista?

Hyvät ideat kannattaa laittamaan ainakin aivoissa kasvamaan. Varasin kaiken varalle osoitteen www.causaprimamedia.com

🙂

Hyviä ideoita tervehtien, Johannan ajatusta edistäen,

V

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.