Googlen maailma

05.03.2014 | Markkinointi | Ville Tolvanen

Googlen maailma

Mitä sinä etsit Googlesta? Löydätkö vastauksia?

Olen ”aina” ollut sisältöuskovainen. En usko keinotekoiseen mainostamiseen, optimointiin tai taikatemppuihin yhtä paljon kuin laadukkaisiin sisältöihin. Minulle laadukas sisältö verkossa on mm. asioita tai kokemuksia, jotka leviävät verkossa hakukoneiden, pilvipalveluiden sekä muiden käyttäjien avulla.

Kirjoitin #digitalistiin pelaamisen yhteisöistä, ekosysteemeistä ja sisällöistä. Pohdin ääneen mikseivät pelitalot rakenna omiin domaineihin, sisältöihin ja tekemiseen liittyviä mediapalveluita. Itse asiassa kaikessa yksinkertaisuuduudessan https://www.moomin.com/fi yhdistää aika hauskalla ja yksinkertaisella tavalla sisältöjä, tarinaa, historiaa kauppaa ja mediatuotteita. Esimerkiksi http://www.angrybirds.com/ navigaatio kauppaan ja somepilviin tapahtuu sivuston alareunasta. Ei mikään maailman herkullisin paikka linkittää kokemuksia.

Oletko sinä törmännyt blogiini tai kirjoituksiini yllättävissä paikoissa? Oletko alunperin saanut apua tai vinkkejä kysymyksiisi kirjoituksistani? Törmäätkö Tolvaseen verkossa? Olisin äärimmäisen kiinnostunut kuulemaan satunnaisten lukijoiden tarinoita blogin näkyvyydestä. Lähettäisitkö minulle viestin somessa tai kommentoi tähän kirjoitukseen? Opitaan yhdessä ja pohditaan mitä seuraavaksi. En osaa sanoa miten voisin palkita vaivasti, mutta ajattele sitä vaikka kirjoittajan kerosiininä. On kiva jakaa, kun tietää jonkun sitä arvostavan.

Voin tietenkin arpoa isojen markkinoijien toimintamallin mukaan osallistuneiden kesken vaikka viikon hiljaisuuden tai sitten päinvastoin kirjoituksia toivotuista aiheista. #Sharingiscaring

 

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Aku Eronen (@aku_ero)
2014-03-05 12:51:19

Taikatemput on kivoja :)

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Vema Ahonen
2014-03-06 15:00:49

Ei tarvitse verkossa kauan etsiä, jatka samaan tahtiin, sisältö nousee vielä sille kuuluvaan paikkaan.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.