Kuka on Ville Tolvanen?

23.06.2013 | Yrittäminen | Ville Tolvanen

Kuka on Ville Tolvanen?

Sain vihdoin tiivistettyä lyhyen esittelyn, jossa näkyy aiemmat yritykset ja kömpelö kaavio miten henkilö, blogi, työkalut, firma, toimenkuva, haaveet jne. nivoutuvat toisiinsa. Ainakin paperilla 😉

Tämä siis vain esimerkkinä jälleen isommille operaatioille miten toiminnan filosofia, palvelut, liiketoiminta, yrityskulttuuri ja viestintä voisivat liittyä toisiinsa. En tiedä syntyykö siitä parempaa ymmärrystä kokonaiskuvasta?

Jatketaan harjoituksia kesän jälkeen.

Ja Linkki http://www.slideshare.net/VilleTolvanen/ville-tolvanen-introduction-2013-23360657

Terkut,

#V

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

180 astetta hämmästynyt
2013-06-23 20:12:29

Tuon täytyy olla kaikkien aikojen epäonnistunein yritys kertoa siitä, kuka ihminen on -- tai sitten lopputulos kertoo sen liian tarkasti... Hämmästystä aiheuttaa sekä sekava, ja epäekonominen esitystapa että substanssi: toiminnan "objective" on digitaalisen bisneksen missio! Ja uran highlightit ovat vuosittaisia titteleitä ilman mitään substabssia, tarinaa, arvoa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2013-06-24 07:31:23

Toiminnan tavoite on tosiaa nimetty otsikkotasolla "digital business mission" mikä taas löytyy esityksenä tästä

http://www.slideshare.net/VilleTolvanen/wwwdigitalbusinessmissioncom

Kiitos kommentista. Laita seuraavat nimelläsi. #V

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Jussi Koivusaari
2013-06-23 22:51:47

Molemmat esitykset avasivat paremmin mistä Roomassa / Tolvasessa on kyse. Kaikkein olennaisin kysymys liittyy kuitenkin liiketoiminnan luonteeseen. Onko kyseessä monistettava palvelutuote ( esim. Noste Suolakaivos ) vai korkean profiilin neuvonantaja. Olemassa olevat materiaalit toimivat hyvin mikäli kyseessä on neuvonantaja, jonka rooli vaihtelee toimeksiannon mukaan. Etenkin blogi ( yritys on media ) konkretisoi substanssin hienosti.

Jos taas rakenteilla on monistettava palvelutuote on syytä tarkastella tuotteistusta uudelleen. Parantaisen Jari osaisi tässä tapauksessa antaa huomattavasti täsmällisempää palautetta. Asiantuntijaosaamisen tuotteistamisen ja monistamisen kanssa olen itse paininut vuodesta 2000 lähtien ja se on edelleen erittäin vaikeaa. Fokuksen radikaali kaventaminen on helpottanut savottaa viimeisissä tuotteistusyrityksissä.

Miten tuotteistetaan virtuaalisen asiantuntijaverkoston XXX palvelut? Ei ole helppo savotta jos asiantuntijoita on paljon, osaaminen on laaja-alaista, metodeja löytyy laukullinen ja unelma-asiakkaaksi kelpaa iso yritys miltä tahansa toimialalta. Mielenkiinnolla odotan mitä syksy tuo tullessaan.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2013-06-24 06:22:16

Kiitos Jussi! Esittämäsi asiat ovat olleet pohdinassa... Elokuussa lisää aiheesta. Kiitos hyvästä palautteesta! Terkut, V

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.