Kannattaako kouluttautua? Mars Retoriikan kesäkouluun

16.05.2013 | Yrittäminen | Ville Tolvanen

Kannattaako kouluttautua? Mars Retoriikan kesäkouluun

Jokaisen kannattaa uudistaa ajatteluaan vähintään kerran vuodessa. Ajatusten tuoreuttaminen tapahtuu mielestäni parhaiten osallistumalla hyvään koulutukseen täällä Suomessa tai vähän kauempana. Hyvän koulutuksen voi järjestää myös itse.

Tärkein tavoite hyvällä koulutukselle on oman kehitysprosessin käynnistäminen. Minulla on joskus äärimmäisiä vaikeuksia kuunnella hyviä presentaatioita omien ajatusteni vallatessa mieleni. Onneksi fiksuimmat järjestäjät tarjoavat kaikkia materiaalit ja yhä useammin myös videot tilaisuuden jälkeen. On jotakin mitä kaivella jos niin hyvin käy.

Etsin itselleni tälle kesälle ja syksylle sopivaa koulutusta. Perinteisesti kesäkuu on ollut hyvä aika mennä johonkin itseäni kehittämään. Tänä vuonna halusin jotain erilaista. Kirjoittamista, sanoittamista tai jotakin aidosti muuta kuin liiketoiminta -tuubaa.

Sattumalta hyvissä ajoin keväällä löysin Retoriikan Kesäkoulun Hämeenlinnassa. Ajattelin että tässäpä loistava kattaus hyviä puhujia ja ohjelmaa. Miellyttävä ympäristö ja aika hyvät arviot edelliseltäkin vuodelta. Päätin ilmoittautua!

Itselleni sopii parhaiten sellainen sisältö ja ohjelma, jota en ehkä juuri itse tee tai hallitse kovin hyvin ja siksi siitä tuleekin koulutuspäivä. Uudet ihmiset, ajatukset ja vuorovaikutus saavat ajatukset rullaamaan.

Tervetuloa mukaan! Olisi hienoa saada mukaan muitakin itseään haastavia. Sattumalta innostukseni levisi myös tilaisuuden järjestäjän korviin ja kysyivät halukkuuttani markkinoida tilaisuutta. Totesin, etten ehkä halua taloudellisesti asiasta hyötyä, mutta voisin asiasta blogissani mainita. Pääsimme sopimukseen jossa sanaa levittämällä apostoli pääsee mukaan veloituksetta. Hyvästä koulutuksesta taisikin samalla tulla Tolvasen ensimmäinen kaupallinen yhteistyö. Hyvä niin ja tervetuloa mukaan!

ps. järjestäjän etu: ”Päivän Tolvanen” Voimassa vain torstaina 16.5. 2013

Osallistuminen Retoriikan kesäkouluun Tolvasen lukijoille 300e+alv (norm. 450e+alv). Ilmoittautumiskoodiksi ”Tolvanen”.

Linkki ilmoittautumiseen: http://retoriikankesakoulu.fi/?th_events=retoriikan-kesakoulu-2013

 

 

 

 

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Jari Sutinen
2013-05-16 06:47:29

Miten tuo "järjestäjän etu" liittyy tähän tekstiin?

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Katleena
2013-05-16 07:40:50

Jari, kyseessä on meidän järjestäjien antama etu tämän blogin lukijoille: tämän päivän aikana ilmoittautuneet pääsevät 300 eurolla mukaan.

Kannattaa siis toimia nopeasti. :)

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Matti
2013-05-16 10:50:37

On kiva, että mainonnassa kerrotaan "järjestäjän edusta" eikä aina korosteta "asiakkaan etua"...

Kyseessä lienee freudilainen lipsahdus.

On toki hienoa, että (ilmeisesti) kesäkoulun apulaisrehtorin innostus leviää järjestäjien korviin ja sitten saadaan apulaisrehtorille motiivi mainostaa tilaisuutta päästäkseen itse mukaan ilmaiseksi.

Tällaiset mainokset pitäisi merkitä mainoksiksi jo otsikossa, jotta ne voisi ohittaa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Katleena
2013-05-16 11:29:20

Matti, olen pahoillani, että tähän on tullut jokin väärinkäsitys.

Kyse ei siis ole "järjestäjien edusta", vaan järjestäjien *antamasta* edusta tämän blogin lukijoille. Alennus on huomattava, mutta se on voimassa vain tämän päivän.

Retoriikan kesäkoululla on kaksi järjestäjää: rehtorina on Antti Mustakallio (www.sanahaltuun.fi), ja apulaisrehtorina olen minä. Ville ei ole järjestäjä eikä apulaisrehtori, vaan hän on aktiivinen osallistuja.

Ville saa tosiaan pääsyn ilmaiseksi, ja siksi asiasta on mainittu postauksessa.

Jos sinäkin haluat ilmaisen lipun Retoriikan kesäkouluun, voimme varmasti sopia järjestelyistä. Saat minuun yhteyden blogini kautta.

Olet lämpimästi tervetullut Kesäkouluun. Olisi hauska tavata kasvokkain.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Jari Sutinen
2013-05-16 08:20:05

Joo, kyllä minä sen ymmärsin.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.