Luova päivä – Sharingiscaring!

07.05.2013 | Yrittäminen | Ville Tolvanen

Luova päivä – Sharingiscaring!

Miten digitalisoituminen muuttaa liiketoimintaa? Miten Apple, Nike, Google tai Coca Cola järjestäytyvät ekosysteemeiksi? Mitä tarkoittaa sanonta yritys on media käytännössä? Miksi raha pilaa markkinoinnin? Miten yhdistät kuvaa, ääntä, tunnetta ja kokemuksia yrityksesi toimintaan? Miten digiaikana brändätään väkevästi? Miten rakennat oman digiversumisi? Vastaus näihin ja muihinkin kysymyksiin syntyy liiketoiminnan Luovassa Päivässä. Tule mukaan ja muotoile päivän aikana oma digitaalinen tulevaisuutesi.

Luova Päivä yhdistää digitalisoitumisen näkijät, tekijät ja toteuttajat. Luova päivä on painekattila, ajatushautomo, keskustelufoorumi ja kohtaamispaikka, jossa kirkastat seuraavat askeleesi kohti digitaalista liiketoimintaa.

Olet liiketoimintojen rakentaja, kehität yrityksesi liiketoimintaa, verkkopalveluita, sisältöjä, markkinointia tai johdat itse yritystä. Olet asiakas, suunnittelija, artisti tai toteuttaja. Olet tervetullut kohtamaan muita digitalisteja. Luovassa päivässä yhdistät eri asiantuntijoiden näkemykset omaksesi. Astu laivaan. Luova päivä on epätavallinen työpäivä. Se on päivä, jota et halu missata.

Luova päivä pidetään Hämeenlinnan lähellä Katisten Kartanossa 12.6. -13.6.  2013. Luovan päivän sisällöstä ja kuratoimisesta vastaa pääsihteerinä Ville Tolvanen. Luovasta päivästä veloitetaan ainoastaan kartanon loistavat tapahtuma- ja majoituskulut 495 + alv. Tilaa luovaan päivään on vain 15 henkilölle. Nopeimmat syövät parhaiten.

Ilmoittaudu luovaan päivään osoitteessa ulla.remes@romeadvisors.com ilmoittautuminen on sitova.

Ps. Viime vuoden muotoilupäivään osallistui tusina tyytyväisiä kasvuyrittäjiä. Matka jatkuu – muotoile digitaalinen tulevaisuutesi! Viime vuoden kutsu… http://thenextbigthingisyou.com/

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.