Eläköön http://tollevilvanen.wordpress.com/

06.05.2013 | Yrittäminen | Ville Tolvanen

Eläköön http://tollevilvanen.wordpress.com/

Internet on ihmeellinen alusta. Aivan sama kuinka paljon lehtiin tai metsään huudat, heikosti niiden kaiku vastaa. Toista on netissä. Olen aina ollut ”väyrynen.” Jakanut ihmisten mielipiteitä vahvasti kahtia. Koulussa tuntui, että olin aina se joka sanoi ”poikien” ajatukset tytöille julki. Tytöt inhosivat ja kaverit tuijottivat seinille. Olen myös yrittänyt herättää tunteita kirjoituksillani.

Toimintani verkossa herättää tunteita. Soraäänien (useinmiten nimimerkeillä) rinnalle on saatu suoraa parodiointia. Kiitos siitä – harvinainen kunnia.

@ilkkuvapoliisi on innostunut toiminnastani… Erityisesti ”konsultin erikoinen – oliko se niin että kerjää tviittiä, saat retweetin ja tviittaat taas.. taisi oli triplaburgeri oli erinomainen.

screen-capture-3

Tänään näki valonsa @tollevilvanen loistavaa tekstiä http://tollevilvanen.wordpress.com/ Suosittelen.

Muutamia huomoita kirjoittajasta. 1. Hyvä jas osaava kirjoittaja, kutsuin kirjoittamaan tolvaseen, 2. Hyvin on tolvaset luettu! 3. Tältä se varmasti vaikuttaa kun konsultti yrittää ajatuksiaan purkaa. Pahoittelen huonoa ulosantia! Yritetään parempaa! kehitys kehittyy ja niin edespäin.

Tuntuu että viimeistään nyt meillä on missio. Onhan vastustajiakin. Täytyy luoda Suomeen jotain uutta ja ainutlaatuista. SHARING IS CARING! Pohditaan yhdessä. Olkaa yhteydessä ja viestitään avoimesti. Tolvanen on avoin ympäristö kaikille sitä tarvitseville, myös tollevilvaselle.  Työ jatkuu! Toivottavasti tolle jaksaa 3-400 juttua lisää. Minä ainakin jaksan.

#killyouridols!

V

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

piirimyyja
2013-05-06 19:37:51

Edes Darth Waderilla ole Voimaa jos ei ole VastaVoimaa

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.