Veeti Kallio: Sisältö on kuningas!

06.04.2013 | Kasvu | Ville Tolvanen

Veeti Kallio: Sisältö on kuningas!

Toimitus: Uskomattoman luova ja karismaattinen Veeti Kallio jälleen Tolvasessa. Asiaa. Mies on monta kertää lausunut elämänoppien sopivan liiketoimintaan ja liiketoiminnan johtamisen mallien elämästä selviämiseen. Hienoja ajatuksia yllättävästä osoitteesta! Rakastan poikkitieteellisyyttä. Haluaisin nähdän Warhol-hengessä enemmän kulttuurin, taiteen ja luova liiketoiminnan yhteistyötä.

The king is dead; long live the king!

MYY OMAA! Matkimalla ja kopioimalla pääsee pitkälle,mutta toisen omaa ei voi saada vrt. toisen rahat (vaikka yleisesti viljelty metafora kuuluukin:”amatöörit lainaa,ammattilaiset varastaa) -mieti ’näytteletkö’ jonkun toisen osaamista, (myyntityötä,markkinointia,tekoja) jos ne eivät oikeasti sovi sinulle, vai tuotko omaa parastasi esille! -jonkun toisen,saman alan mokat, voit jättää omaan arvoonsa ja sen sijaan kiittää vähäisestäkin positiivisesta,mitä olet mahdollisesti oppinut!

HALUA OLLA HYVÄ! Ota hyvyys ja työssä hyvänä oleminen,kuin syöminen ts. Jos syöt hyvin ja säännöllisesti jaksat paremmin ja pysyt rytmissä! -muista,että hyvyys on ulotettava koko itseesi,’sydänjuuria’ myöten (rohkeus,rehellisyys,ahkeruus) -toimi sen vuoksi hyvin,että asenteesi on kohdillaan sillä hetkellä,kun ei ole aikaa tarkistaa, asiakkaan tai kilpailijan motiiveja, omista motiiveista puhumattakaan!

OLE POSITIIVISEN ITSEKÄS! Ota sellainen kumppani,jonka ITSE haluat. Myy sitä,mitä ITSE haluat (tee siitä,mitä markkinoit,sitä mitä haluat markkinoida) -tee tästä päivästä juuri sellainen,kuin ITSE haluat (selvitä toki ensin, mitä haluat ja mitä se haluaminen on : ) ) -tee ITSE, mutta älä yksin! -halua lisää ja ole silti iloinen siitä, mitä jo tänään teit ja saavutit! -opettele pitämään asioista, jotka sinun on pakko ITSE tehdä! -keskity kehittämään ITSEäsi, ettei jää aikaa arvostella muita!

LUOTA! Opettele luottamaan, vaikka hallitsetkin hyvin asiasi -luottamus on sitä,että minä luotan, ei sitä, että minuun luotetaan eli sitä ei tarvi erikseen korostaa, koska se on jo edellytys! -luottamus ei ole pysyvä olotila, vaan ikäänkuin jatkuvaa ’taistelua’, oikeiden ja vähemmän onnistuneiden ratkaisujen välillä. Empatia ja kohteliaisuus ovat avain ja ovi kestävään menestykseen!

P.S. Ralf Waldo Emersonin sanat ”Usko syvästi; pelkurin rukoukset eivät saa vastausta. Pelkuruus sulkee silmät.”

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Pasi (@Paxismaan)
2013-04-06 09:16:00

Asiaa! Kiitos!! Arvostamani Esko Reinonpojan sanoin "Stay groovy, bro".

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.