Munajuhla

23.03.2013 | Kasvu | Ville Tolvanen

Munajuhla

Tolvanen pitää luovan tauon. Edessä on todella hyviä juttuja useammalta ja uusiltakin kirjoittajilta. Meinasin laittaa ne jakoon automaattisesti. Olisin toiminut kuten perinteiset mediatalot. Onneksi pysähdyin. Tolvanen tavoittelee keskustelua ja aktiivista otetta elämään. Pidämme siis reilun viikon tauon ja palaamme entistäkin vahvempina. Haluan itsekin olla mukana viemässä hyvää eteenpäin.

Myös Rome Advisorsin saitti menee vaihtoon. Uusi uljaampi Rooma näkee valon lähiaikoina. Pysy kanavalla.

Ajatus. Olen pohtinut viimeisten kuukausien tapahtumia. Mielenkiinto murrosajattelun syventämiseen on herännyt. Haluan selvittää ”Brian Solis” hengessä digitalisoitumisen syvempiä vaikutuksia liiketoimintaan. Se vaatii aikaa. Pohdin olisiko aika vähentää konsultointia ja syventää sanomaa. Palataan tähän kevään aikana. Uudet tuulet puhaltavat.

Mars sinne missä tapahtuu.

Kumarrus, toinen ja kolmas,

V

ps. Jotenkin myös Tim Ferriss puhuttaa taas, suosittelen. Sitä alkuperäistä pelkästään.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.