Sielujen vaellus

27.02.2013 | Kasvu | Ville Tolvanen

Sielujen vaellus

Internet on tyhmä. Sinne on aivan turha kaataa sisältöä, mainoksia tai mitään muutakaan ilman suurempaa tavoitetta, verkostoa. Verkosto on verkonkin vahvuus. Jokainen ihminen, asiakas, kuluttaja ja ulkopuolisetkin voivat olla yhteydessä toisiinsa.

Kesti hetken luoda blogin ympärille verkostoa, satunnaisia seuraajia, aktiiveja, aiheita kommentoivia ihmisiä. Kannustajia. Yksin kirjoittaminen on yksinäistä puuhaa. Siksi on aika lisätä uutta verta ajatteluun.

Toivon Päivän Tolvasen ylläpitävän jonkinlaista linjaa. Kasvu, yrittäminen, strategia johtamista ja markkinointia. Edustavan rohkeutta. Kaikkea tätä jatkuvasti muuttuvaan maailmaan. Digitalisaatio. Elinaikamme suurin mullistus. Ihmetellään sitä yhdessä.

Toivoisin sinunkin liittyvän kirjoittajien joukkoon. Mielipiteesi on tärkeä. Pidät omaa blogiasi, seuraat muitakin, kommentoit Tolvasen tölväisyjä. Toivoisin saavani jakaa kirjoituksesi blogissani. Tehdään verkostosta entistäkin vahvempi.

Näen jatkuvasti kuinka itseäni fiksummat täydentävät ajatuksiani. Olisi mahtavaa nähdä ja kuulla lisää ihmisten ajatuksia. Jaetaan yhdessä, ”Jakaminen on välittämistä” kuten olen ni-in monta kertaa sanonut. Rakennetaan digitaalisempi maailma.

Ensimmäisen vierailijan kirjoitus odottaa jo painokoneella. Julkaisu tapahtuu perjantaina klo 07.00. Oletko sinä seuraava? Ota haaste vastaan ja kirjoita.  Voit sitoumuksetta julkaista ajatuksesi kaikkialla missä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Voit laulaa, soittaa lausua tai leikkiä. Siitä uudessa maailmassa on kysymys. Mahdollisuudesta tuottaa, jakaa, välittää ja julkaista sisältöjä, lähes mitä tahansa.

”Verkko yhdistää lokaalit resurssit ja globaalit mahdollisuudet.”

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

piirimyyja
2013-02-27 08:22:51

Tästä voisi oikeasti saada jotain elämää suurempaa aikaiseksi, kunhan vain tehdään. Siinä voi sitten hiljaiset viisastelijat ja jees-miehet ihmetellä kun toiset tekevät oikeasti muutosta!!! Sounds so Gooood

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Minna Karhu
2013-02-27 09:02:29

Ehdottomasti Ville! Otan haasteen vastaan. Peukutan. Liputan. Jaan. Kirjoitan. Nautin. Matkalla Roomaan. Forza Ville ja kaikki muut Vaeltajat!

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Marko Suomi
2013-02-27 09:40:22

Ytimessä oleva kirjoitus ja haaste, kiitos tästä! Ei yksisuuntaista tuuttaamista vaan yhteiskehittelyä!

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Nella Samu
2013-02-27 11:51:25

Hip hurraa! Onko tämä nyt sitä parviälyä ja todiste siitä, että kaikki tiet todellakin vievät Roomaan? Mahtava idea, toivon sille pitkää ikää ja odotan innolla tästä kumpuavia hyviä keskusteluja. :)

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

jannenyyssonen
2013-02-27 12:04:38

Jostain asioista näkee heti, että ne on itseään suurempia. Hienoa Ville! Innolla perjantaita odottamaan.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.