Tieto lisää tuskaa

16.12.2012 | Markkinointi | Ville Tolvanen

Tieto lisää tuskaa

Usein siitä mitä kaikkea on tekemättä, missä toiset yritykset ovat parempia ja kuinka paljon toimintaympäristö jatkuvasti muuttuukaan. On uskomatonta kuinka paljon asioita johdetaan mutu-tuntumalla. Intuition voimaa yhtään vähättelemättä. Päinvastoin. Ajassa pysymiseen tarvitaan nollapalavereita, jatkuvaa mittaamista ja maailman intohimoista seuraamista.

Kaikkea tietoa ei voi muistaa, kaikkea tietoa ei tarvitse omistaa, eikä kaikki tarvittava tieto löydy tuulilasistasi arjessa. Siksi mekin keräämme Dataa muutamiin hyviin paikkoihin. Datasta voi jalostaa tietoa ja tiedolla johtaa parempia yrityksiä. Tiedolla johtamisen avainsana on soveltaminen. Se kaikista haastavin tehtävä. Kerätä, analysoida ja soveltaa tietoa. Tieto on yhä enemmän aito liiketoiminnan kilpailukyvyn lähde ja parhaiten tietoa soveltavat tekevät taloushistoriaa.

Olkoon siis sekä Rooma että tieto kanssasi.

https://www.villetolvanen.com/data/

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.