Kasvava, Kannattava & Kiinnostava

15.12.2012 | strategia | Ville Tolvanen

Kasvava, Kannattava & Kiinnostava

Keskustelin tällä viikolla kasvuyritysten johdon kanssa. Mielenkiintoisia keskusteluja visiosta, haaveista, tekemisestä ja todellisuudesta. Kaikki edellämainitut on saatava toimimaan yhteen yritystoiminnan onnistumiseksi ja omistaja-arvon kasvattamiseksi. Useimmiten jossakin mennään sivuun ja tilastot toteutuvat. Luulotellaan asioita, joita ei aidosti tiedetä. Suomessa on valitettavasti äärimmäisen vähän arvokkaita ja pitkäjänteisesti kannattavia kasvuyrityksiä.

Tein muistiinpanoistani yksinkertaisen huoneentaulun kasvua yrittävälle. Mitä kaikkea yritystoiminnassa on oltava paikallaaan, sulassa sovussa, hyvin mietittynä ja arjessa johdettuna. Jotain varmasti puuttuukin. Laitathan huomioistasi viestiä.

TÄRKEINTÄ ei ole se että kartan asiat on tehty, vaan miten ne on tehty, mitä kokonaisuudesta syntyy ja VAKUUTTUVATKO yrityksen ympärillä toimivat sidosryhmät. Sijoittajat, hallitus, omistajat, asiakkaat ja kumppanit. Ilman kaikkien osapuolien vakuuttumista menestystä ei voi syntyä. Ja parhaat tekevät vielä kaikki nämä asiat loistavasti. Kuinka hyvä yrityksesi on? Oletko kolmen K:n yritys? Kasvava, kannattava ja kiinnostava työpaikka? Montako kohtaa hallitset loistavasti? Haluaisitko näkemykseni asiasta? Missä parannamme ensi vuonna? Mitä muut tekevät? Olisikohan nollapalaverin paikka?

Kolmen K:n kartta omistajalle, yrittäjälle ja yritysjohtajalle http://www.slideshare.net/VilleTolvanen/3kn-yritys

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.