80 000 kertaa kiitos

10.12.2012 | Liiketoiminnan kasvattaminen | Ville Tolvanen

80 000 kertaa kiitos

On tullut tavaksi kirjata nämä tasaluvut tänne blogiin. Taas tuli kymppi täyteen. Hienoa että se tuli osittain ilman uutta materiaalia. Hakukoneet, ryhmät ja muut kanavat toimivat. Kuten myös hypoteesi verkon toiminnasta. Alan ymmärtämään miten verkossa vaikutetaan. Tietyn rajan jälkeen uutta sisältöä ei tarvita niin paljon tasaisen levikin luomiseksi. Mikä tahansa yritys voi toimia samalla tavalla. Eikä rahaa kulu yhtään enempää. Siinäpä pohtimista ilotulittajille. Tyrkätkää lisää mainoksia naamakirjaan.

Rakkain terveisin, Raha pilaa markkinoinnin!

Enemmän, parempaa & edullisemmin.

Ville

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.