Rome Advisors

27.11.2012 | strategia | Ville Tolvanen

Rome Advisors

Konsultoimme hiukan itseämme viime viikonloppuna. Pidimme ydintiimiä vahvistetulla ryhmällä kasvuklinikan, 48 tunnin markkina-analyysiin, kilpailuetuun, kasvustrategiaan ja 2013 toimintasuunnitelmaan tähdänneen työpajan. Hyvää voi näköjään tehdä nopeastikin. Ainakin itselle.

Vuosi 2012 on mennyt puhtaasti kasvustrategioiden määrittelyssä, yritysten muotoilemisessa ja kouluttamisessa. Jotain siinä sivussa on ehtinyt verkkoon kirjoitellakin. Olemme puhtaasti strategiakonsultteja, jos pelkkää laskutusta katsotaan. Pystymme luomaan uutta ajattelua ja sitouttamaan yrityksiä kasvuun. Autamme johtoa tulevaisuuden rakentamisessa. Työtä riittää hyvin niin pörssi-, kasvu- kuin perheyrityksissäkin. Alkaa olla aika hyvä ote kilpailuetujen kirkastamiseen, omintakeisten markkinapositioiden tunnistamiseen ja onnistuvien toimintasuunnitelmien laatimiseen.

Meilläkin on kuitenkin se kuuluisa kolmio. Asiat harottavat eri suuntiin, toimitaan kuin pihasadetin. Laskutus, tuotteistus ja puheet ovat aivan eri suuntiin. Rooman saitilla horistaan kaikesta mahdollisesta, eikä mitään oikein sieltä voi ostaakaan. Ei muistettu myydä osaamistamme. Tuotteistustakaan ei juuri näy. Työkalut on slidesharessa, mutta kukapa Makitasta osaa kylpylän idean raapustaa?

Ville ei puhu internetistä. Ville jauhaa digitalisaatiosta. Siitä miten liiketoimintaa voi kasvattaa, tehostaa ja parantaa verkon avulla. Ville puhuu muutosjohtamisesta. Ville uskoo liiketoiminnan kehittämiseen digitaalisuuden avulla. Ville aikoo näyttää miten kasvatetaan, tehostetaan, tehdään enemmän rahaa ja toimitaan entistäkin paremmin verkon avulla, eikä pelkästään verkossa.

On syytä päivittää Rooman habitusta. Rooma tuotteistaa muutoksen työkalut entistäkin paremmin, tuo digitalisoitumisen osaksi kaikkea tekemistä ja tarjoaa selkeät paketit uusien ajatusten, kasvun johtamisen ja muutoksen hallinnan kirkastamiseen ja toteuttamiseen. Yhdessä tai tuhannessa päivässä.

Maailma tulee meitä vastaan. Vihdoinkin. On hienoa ettei asioista tarvi pelkästään reuhata. Suomessakin alkaa olla yrityksiä jotka ymmärtävät digitalisoitumisen olevan muutosjohtamista. Sitä haastavinta. Parhaat ovat jo matkalla. On hienoa saada osallistua.

Ota digitalisoituminen ohjelmaasi, kysy miten teet enemmän vähemmällä, tai entistäkin paremmin. Kysy mitä Rooma voi tehdä toiminnallisesi, haasta meitä rakentamaan tulevaisuutesi kanssasi. Jokainen sukupolvi rakentaa omat Roomansa. Rakennetaan seuraavat arvoverkostoon, verkottumalla ja verkon avulla. Näytetään vihdoin voimamme.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.