Sisältömarkkinointi ja 1080° yritysmuotoilu

19.11.2012 | Markkinointi | Ville Tolvanen

Sisältömarkkinointi ja 1080° yritysmuotoilu

Olen yrittänyt päästä eroon markkinoinnista. Tuntuu että markkinointi ei päästä irti minusta. Vanha koira ei uusille tavoille opi. Ei markkinoinnissa mitään vikaa ole, Suomi vain on markkinoinnin pohjoiskorea. Tai sitten syy on siinä, että jokainen kasvustrategia ja hyvä liiketoiminstrategia käsittelee yritystoiminnan digitalisoitumista. Viestinnästä ja markkinoinnista on helpointa aloittaa, ne sulautuvakin yhdeksi, vaikka sekin tuntuu käsittämättömän vaikealta. Yritysmuotoilun ja 1080° -ajattelun kautta asiat soljuvat luontevasti verkkoon, kivuttomasti.

Internetin keskeisin ajatus on paluukanava, vuorovaikutus. Miten hyödynnät sitä liiketoiminnassasi? Käytätkö päivittäin puhelinta ja tietokonetta mutta et tee liiketoimintaa verkossa? Kuinka kauan meinasit pärjätä?

Paras tapa olla esillä verkossa on sisältömarkkinointi. Älä hukkaa sisältöjäsi naamakirjaan, muiden armoille. Rakenna itsestäsi media. Ohessa yksinkertainen työkalu sisältösuunnitelman tekemiseen. Mielelläni selitän paremmin.

http://www.slideshare.net/VilleTolvanen/brand-contentmarketingmap

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.