Parhaat ideat syntyvät Kämpissä

09.11.2012 | Markkinointi | Ville Tolvanen

Parhaat ideat syntyvät Kämpissä

Kannattaako mediatilasta maksaa? Mielestäni ei, jos omatkin ja ansaitut mediakanavat toimivat. Lisäksi voi ostaa tulospohjaista näkyvyyttä eri medioista. Parhaat brändit ansaitsevat näkyvyyttä. En pidä mainostiloja ilman vaikutusta kovinkaan arvokkaina.

Päätin lahjoittaa minimediani tilan jollekin brändille. Pyysin yleisöstä ehdotuksia. Moni ajatteli, että siellä se Ville taas pelleilee. En minä mitään mainoksia halua myydä, kun en mediatilan hinnasta perusta. Mutta sopivalle kohteelle annan kannustusta mielelläni.

Voisin tietenkin auttaa keräämään rahaa maailman parantamiseen. Minusta se näyttäisi vähän päälleliimatulta näinkin kaupallisessa mediassa kuin oma blogini. Haluan liiketoimintaihmisenä tukea liiketoiminnan kehittämistä.

Rooman työhön sisältyy paljon suunnittelua, pohtimista, ajattelua ja ideointia. Aivojen toiminta vaatii hyviä ärsykkeitä. Viime vuosina olen kokenut hyviä hetkiä Kämp Groupin eri yksiköissä. Toivoisin heidän vielä räätälöivän kokemuksellisempia tapahtumakokonaisuuksia kohderyhmää ja tilaisuuden tarkoitusta silmälläpitäen. Hyvällä ruoalla, ilmapiirillä ja rauhallisella tilalla on keskeinen vaikutus työpäivän onnistumiseen.

Laitan siis tekstilinkin ”Parhaat ideat syntyvät Kämpissä” jokaisen kirjoitukseni loppuun. Jos kyseinen toimija antaa siihen luvan. Linkin taakse rakennan välisivun, jossa kuvaan miksi näin ajattelen ja miksi toivoisin muidenkin pitävän nollapalaverinsa juuri Kämpin monipuolisissa tiloissa. En odota vastapalveluksena muuta kuin hyvää palvelua ja entistäkin antoisampia kokouksia.

Miksi annan mainostilani pois veloituksetta? Koska haluaisin jokaisen yrityksen miettivän omaa vaikuttamistaan entistäkin paremmin. Mieti mitä vaikutuksia toiminnallani voisi olla? Tai ei ole. Tai miksi se ei vaikuta? Mieti miksi brändit eivät itse rakenna sisältöjä? Miksi yritykset eivät integroi palveluitaan osaksi muuta toimintaa? Miksi lähes kaikki kommunikaatio on irrallista höttöä? Yritän ymmärtää, mutta en silti tajua. Jos ajatuksesi lähtee lentoon, olet lähellä nollapalaveria. Koko toimintasi rakentavaa uudelleenarviointia ja parempaa tulevaisuutta. Päästä irti, anna tulevaisuuden menestyksen tulla mukaan toimintaasi heti tänään.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.