Olenko minä Suomen paras digiajan strategiajohtaja?

29.10.2012 | Markkinointi | Ville Tolvanen

Olenko minä Suomen paras digiajan strategiajohtaja?

En varmasti. Enkä minä sitä päätä. Siitä päätätte te. Lukijat, seuraajat ja asiakkaat, tulevaisuuden yhteistyökumppanit. Eikä sillä ole väliä olenko paras, vaan sillä sopisinko mukaan johtamaan yrityksesi vaativia muutoshankkeita? Haluaisitko strategista markkinointia, joka tuottaa tuloksia heti ja tulevaisuudessa? Haluaisitko rakentaa toimialasi parhaan brändin? Haluaisitko vielä kasvaa ja valloittaa maailman?

Etsin sinua tositarkoituksella. Vietämme yhdessä aikaa vähintään vuoden, ehkä kolme, kymmenen tai ikuisuuden. Haluan osallistua yrityksesi menestyvään kasvattamiseen, strategiseen kehittämiseen ja johtaa digitalisoituvaa markkinointiasi. Tai ainakin suunnitella sitä. Haluan olla mukana rakentamassa digiajan liiketoimintaa.

Olen intohimoinen, innokas, osaava, ja kokenut strategiajohtaja. Joidenkin mielestä tosi vaikea. Joskus vähän liikaa töissä. Periksiantamaton ja aikaansaava. Huono kuuntelija. Mutta haluan sitoutua pitkäjänteisemmin. Toimin nyt konsulttina jolla on aivan upeita asiakkaita. Irtosuhteet eivät kuitenkaan luo menestystä. Irtosuhteet kehittävät yrityksiä irrallisesti. Haluan enemmän.

Ajatukseni voit lukea tästä blogista, Työkaluni ovat nähtävillä täällä. Suosituksia olen saanut Linkedin profiiliin. Lue nekin. Mitä muuta voisin kertoa? Haluan sitoutua menestystarinoiden rakentamiseen. Haluan olla arkkitehtisi kasvuun, menestykseen ja toimialan parhaan brändin rakentamiseen.  Olen tehnyt 15 vuotta töitä digitalisoitumisen kanssa, ollut mukana rakentamassa 15 yritystä, jotka kaikki toimivat ja konsultoinut Suomen parhaiden yritysten ylintä johtoa. Silti etsin paikkaani maailmassa, työkavereita, ympäristöä johon sitoutua. En ehkä tule työhön perinteiselle työsopimuksella, mutta sopimustekniikasta pääsemme varmasti yksimielisyyteen. Arvaat valmiiksi hyvien palveluiden olevan arvokkaita.

Vaikutanko mielestäsi arrogantilta näin etsiessäni onneani työelämässä? Pahoittelen ettei sosiaalinen media paljasta tunteita ja näytä tarkoitusperiä, mutta sen takia meidän onkin syytä tavata. Inspiroiduin kuntavaalien kampanjoinnista, ajattelin ettei pelkkä kuva ja numero riitä, tarvitaan hyvä tarina. Voit lukea 250 Villen viime vuoden aikana kirjoittamaa mielipidettä. Toivottavasti ne kertovat ajatusmaailmastani.

Ajattelin tehdä tästä kirjoituksesta myös lehtimainoksen. Ehkä sivun Kauppalehti tai Talouselämä? Koitetaan ensin leviääkö viestin omassa mediassa, voisikohan ystävät vaikkapa jakaa viestin? Jos viesti ei leviä, levitetään sitten vasta rahalla. Jos mikään muu ei auta. Ai miksi lehdessä? Epäilen ettei unelmieni työnantaja ole vielä vahvasti verkossa. Valitettavasti. Mutta ei hätää, tehdään siihen muutos. Viedään firma digiaikaan.

ps. jos ihmettelet miksi käytän ”omaa mediaani” tulevaisuuteni ratkomiseen, mieti vielä kerran digitalisoitumisen tuomaa muutosta. Miksi firmat etsivät ihmisiä ja ihmiset tekevät tylsiä hakemuksia? Miksi ihmiset eivät kerro mitä haluavat ja etsi sopivia yrityksiä? mikset vaikuta omissa kanavissasi? Saatko unelmiasi toteutettua jos et aloita toimintaa? Eilen kunnallisvaaleissa ihmiset laittoivat itsensä likoon, miksi emme voisi samalla tavalla toimia työelämässäkin?

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Kati Keronen
2012-10-30 08:30:40

Hyvä Ville, rohkea avaus!

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Pirkko-Liisa Vesterinen
2012-10-30 11:35:11

Minuun iski kivasti tuo ps. kirjoituksesi: "jos ihmettelet miksi käytän ”omaa mediaani” tulevaisuuteni ratkomiseen, mieti vielä kerran digitalisoitumisen tuomaa muutosta. Miksi firmat etsivät ihmisiä ja ihmiset tekevät tylsiä hakemuksia? Miksi ihmiset eivät kerro mitä haluavat ja etsi sopivia yrityksiä? mikset vaikuta omissa kanavissasi? Saatko unelmiasi toteutettua jos et aloita toimintaa?". Ajatuksesi on mielenkiintoinen ja mielestäni kuvastaa digiajan kasvatin ajattelua työelämästä. Jännä nähdä alkaako rekrytoini kääntyä uuteen suuntaan. Tsemppiä sinulle!

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2012-10-30 11:42:20

Kiitos! hyvin huomattu, juuri tämä oli pointtini. digitalisoituminen on prosessien, toimintamallien ja elämän muutosta. ei päätelaitteita ja yhteyksiä...

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.