10 000 kosketusta kuukaudessa

24.09.2012 | Kasvu | Ville Tolvanen

10 000 kosketusta kuukaudessa

Nyt jo kaksi kuukautta peräkkäin. Tänään tuli täyteen 60 000 kontaktia reilun vuoden aikana. Olen yllättynyt. Jotain tapahtui tämän vuoden elo-syyskuussa, blogin suosio kasvoi kertaheitolla. Ehkä se oli aktivoituminen Twitterissä. Twitter herää ja kasvaa… Huomaan populististen aiheiden vetävän eniten lukijoita ja jakajia, aivan kuten iltapäivälehdissä. Koska tämä on ennenkaikkea nettipäiväkirjani, eikä talouslehti, yritän pitää linjan itseäni aidosti kiinnostavissa asioissa.

Mitä Ville edustaa? Mistä Ville on kotoisin? Mihin se Ville pyrkii? Mitä se Ville tavoittelee? Antaisiko lista kaikkien aikojen suosituimmista artikkeleista vastauksen? Vaikea sanoa. Kertokaa jos tunnistatte jotain järkevää, osaan sitten paremmin suunnata. Kiitos ja jatketaan kunnes ei jakseta.

R o c k, V

ps. tälläistä kirjoittaminen oli vuosi sitten, en tiedä onko kehitystä tapahtunut LINKKI

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.