Kaikki mitä jätät tekemättä on markkinointia

22.09.2012 | Markkinointi | Ville Tolvanen

Kaikki mitä jätät tekemättä on markkinointia

Niin hieno ajatus Jannelta että päätin postata sen myös tänne. Tuntuu että tätä olen yrittänyt sanoa vuosia. En ole osannut kiteyttää. Onneksi Janne osasi.

http://www.jannegylling.fi/kaikki-mita-teet-on-markkinointia/#.UF1khqTPyqc

Täytyy vielä säestää, että tämä suomalaisten ”harkittu sanominen” tai vähemmän on enemmän on ihan perseestä digiaikana. Tutkimalla viestinnän, kohun ja dataliikenteen aiheuttamaa meteliä ei voi millään perustella että meidän ”harkittu” viestintäteko nyt jotenkin menisi läpi.

Syntyy vain hiljaisuutta (joka ei rakenna mitään, kirjoitan tästä), unohdusta ja entisiä suuruksia. Vaikeneminen ei ole vaihtoehto. Tuostakin pitäisi kirjoittaa. En tajua miten esim. Mikael Aro voi olla niin hiljaa, ja vetoaa kai työrauhaan? Kyllä se VR ja sen asiat on ihan iholle joka päivä kun junat seisoo.

Rauhallista viikonloppua! Mars sienimetsään.

V

Ps. Osa suomalaisista ajattelee, että jaettu tieto puolittuu. Se että sinäkin tiedät mitä minä tiedän olisi minulta pois. Ei ole. Tällä planeetalla ei pärjää kuvittelemalla että panttaamalla jotakin saa joskus tuloksia toissaalla. Eikä ajatuksia kannata säästellä. Jakaminen on välittämistä – miksi sinä jätät jakamatta jotakin kiinnostavaa?

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.