Unelmista tuli totta

14.06.2012 | Yrittäminen | Ville Tolvanen

Unelmista tuli totta

Viime viikolla toteutui yksi pitkäaikainen haaveeni. Tusina kasvuhaluisia yrittäjiä kohtasivat toisensa. Ja Itsensä. Muotoilivat jokainen oman yrityksensä tulevaisuutta. Olen jäävi sanomaan onnistumisesta. Kiitokset ja palaute lämmittivät.

Ihmisiin on hankala vaikuttaa. Erityisesti yrittäjiin. Moni heistä on yrittäjä, koska haluavat tehdä itse, oman päänsä mukaan. Itse olen aina kaivannut johdatusta, ajattelut että olisi hienoa, kun joku haastaisi, sparraisi ja auttaisi tarvittaessa. Ei tarvitsisi aivan umpihangessa tarpoa, tai ei ainakaan yksin. Yrittäminen on usein aika yksinäistä. Ihmisten ja joukkojen keskellä. Olemme oman sotamme uhreja ja sankareita. Päivästä riippuen.

Jo vuosia sitten ajattelin ryhmän luomaa ajatteluvoimaa. Paras tapa vaikuttaa ”aasiin” olisi saada lauma koolle, pitää heimoneuvosto, ja pakottaa luupäät tutkimaan erilaisia vaihtoehtoja. Arvioin yhdessä onnistuneemme aika hyvin Tallinnassa. Aika oli kortilla, mutta keskustelu jatkui melkein vuorokauden ympäri. Toivottavasti jotain jäi käteen. Toivottavasti joku teki päätöksen jostakin. Yksikin idea, ajatus tai päätös päivässä rakentaa muutosta. Varsin nopeasti itseasiassa. Muutosta parempaan, onnellisempaan, onnistunempaan ja ennenkaikkea vahvempaan huomiseen. Pysähtyminen luo liikettä. Suunta haluttavia tuloksia.

Nöyrimmät kiitokset tusinalle tämän päivän ja huomisen sankarilleni Olli Muuraiselle ja Janne Kajalalle, joka mahdollisti päivän erinomaiset puitteet. Työ jatkuu joka päivä ja seuraavaa ryhmää hommataan syksylle. Laita viesti mikäli haluat mukaan.

Kutsu (päivä vahvistuu myöhemmin). http://www.thenextbigthingisyou.com/

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Riku
2012-06-14 07:13:38

Syksyllä mukana, jos mahtuu vielä listoille.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2012-06-15 05:46:03

Yritetään! V

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.