Audioville

01.06.2012 | Kasvu | Ville Tolvanen

Audioville

Osa digitalisoitumista on mahdollisuus käyttää paljon erilaisia kommunikaatiokanavia vuorotellen. Sopivasti. Voi valita parhaat eri tilanteisiin. Ja julkaista missä haluaa. Mitä haluaa. Kävin elämäni ensimmäisen kerran radiossa. Oli kivaa. Kiitos Paavo. Kuunelkoon ken uskaltaa.

LINKKI

 

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Jari
2012-06-01 22:10:15

Digitalisoitumisessa radio on varmasti ollut kärki... 15 vuotta sitten mutta miten tulevaisuudessa? Se on nyt hieno kanava, kukaan ei haasta tai väitä vastaan. Siellä Ville ja kumppanit voivat laittaa aalloille ihan mitä vaan eikä kukaan reagoi.. vai tuliko palautetta? :-)

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2012-06-02 07:14:33

Itse asiassa ymmärsin että tuli ;) aika raivokastakin. Hyvä niin. Ikävähän se on jos ei mitään tapahdu....sittenhän se on turhaa, eikö vain?

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2012-06-02 07:26:20

Radion kuuntelu puhelimella verkon yli toimii itseasissa aika hyvin. ja mm. junassa, autossa jne on paljon tilanteita johon audiomedia sopii mainiosti... mutta voishan se keksiä jotain uutta, siinä jari on oikeassa! V

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.