Videoblogi 6 – Kohti kestävää kilpailuetua www.kilpailuetu.net

18.05.2012 | strategia | Ville Tolvanen

Videoblogi 6 – Kohti kestävää kilpailuetua www.kilpailuetu.net

Terveisiä Roomasta!

Välillä parempia, välillä huonompia blogeja. Niin se toimii – kehittäminenkin. Ehkä tästä pikku hiljaa syntyy jonkinlainen formaatti, ajattelumalli ja ehkä joku tapa esittää asioita. Moni on ehdottanut käsikirjoittamista. He ovat varmasti oikeassa. On vaikea pitää tunnelmaa yllä, olla selkeä ja johdonmukainen pari minuuttia sekuntti sekunnilta. Sopii yrittää… ja kannattaakin. Ihan palkitsevaa on itsensä haastaminen.

Onko nettinatiiveille videon tekeminen ja levittäminen yhtä helppoa kuin puhelimessa rupattelu? Kuinka visuaalinen verkosta voi tulla? Youtube on jo 3. suurin saitti. Google+ on kinnostavan visuaalinen ja Linkeinin ja Twitterin ipad sovellukset rikkovat rajoja. Verkossa tapahtuu paljon ja nopeasti. Tärkeintä on ehkä ymmärtää milloin ja mitä on tehtävä? Mitä ei kannata tehdä. Tarvitaan menestyksen arkkitehtuuria. Hyvät suunnitelmat ovat menestymisen perusta. Verkossakin.

Hyvää helatorstaita ja terveisiä. Jatketaan harjoituksia ja nähdään verkossa. Tai missä milloinkin. Pinnaillaan ja faksaillaan!

V

ps. http://www.youtube.com/watch?v=_fQVBz7c6aw&feature=youtu.be

lisää aiheesta

www.kilpailuetu.net

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.