Videoblogi 4 – Kaikki mikä voi, digitalisoituu?

15.05.2012 | Markkinointi | Ville Tolvanen

Videoblogi 4 – Kaikki mikä voi, digitalisoituu?

Videoblogin päivittäminen on tuskaista.  Yhtä mukavaa kuin veroilmoituksen täyttäminen. Jotakin, jota ei voi katsoa. Silti on kehityttävä, yritettävä uutta ja valmistauduttava uuteen maailmaan.

Samalla on helpompi jutella kaikille kiinnostuneille eikä aina jankata yksi kerrallaan. Verkkoajattelu Suomessa on jäljessä, harva ymmärtää verkon toimintaa, vaikuttamista verkossa ja miten asiat liittyvät toisiinsa. Kuten markkinoinnissakin, mittaamme suorittamista eikä vaikuttavuutta.

Kuten nauhallakin sanon; ”Ei ole oikeaa aikaa hypätä koskeen, on vain hypättävä ja selviydyttävä.” Tai jotain sinne päin. Enää ei voi katsoa. Kerralla purkkiin. Ehkä tästä jotain tulee. Ehkä silmät harottaa vähemmän sadan filmin jälkeen tai sitten siitä tulee osa brändiä.

Linkki: Kaikki mikä voi, digitalisoituu?

V

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.