Rakenna Roomasi www.kasvustrategia.net

17.03.2012 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Rakenna Roomasi www.kasvustrategia.net

Suomalaisia yrityksiä on todella vaikea saada kunnon kasvutalkoisiin. Saada johtoa innostumaan kehittämään ja parantamaan toimintaansa. Lopputuloksena hyvästä johtamisesta on väistämättä yrityksen kannattava kasvu. Kasvun ei kuitenkaan tarvitse olla pelkästään onnistumisen lopputulos, vaan tulevaisuutta voi suunnitella myös etukäteen. Tulevaisuutta on syytä luodata pidemmälle, seuraavalle vuosikymmenelle, kuten ”liiketoiminta 2020” artikkeleissa on kirjoitettu. Erityisesti ”tuhannen päivän kasvusuunnitelma” olisi kaikille yrityksille erinomaisen hyvä idea. Ja selkeä työkalu yrityksen johtamiseen.

Kirjoitin kasvustrategian laatimisen perusteista osoitteeseen Kasvustrategia Työkaluja, ajattelua ja osaamista löytyy Rooman kotisivuilta.

Mukavia lukuhetkiä. Toivottavasti kasvun inspiraatio puraisee ja liityt joukkoomme. Edustamme ihmisiä joille matka on määränpää. Halu kasvaa, kehittyä ja menestyä ihmisenä on aito ja hyvä tavoite elämässä. Tervetuloa!

ps. Keskustelemme yritysten kehittämisestä osoittessa Rome Business Buzz 

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.