Oravanpyörästä umpihankeen

29.01.2012 | Liiketoiminnan kasvattaminen | Ville Tolvanen

Oravanpyörästä umpihankeen

Elämme digiaikaa joka mullistaa liiketoiminnan mahdollisuudet verkossa. Ihan aidosti. Tiedon määrä räjähtää, oikein paketoituna se on kauppatavaraa ja raja-aidat kansojen, maiden ja kulttuurien välillä kaatuvat. Vuosikymmeniä ennustettu sisällön konvergoituminen tapahtuu vihdoinkin ja aineistot liikkuvat näppärästi eri päätelaitteissa. Aamutelevision voi katsoa puhelimesta ja illan elokuvat kosketusnäytöltä. Elämme jo pitkälti on-demand aikaa. Tieto ja sisällöt ovat yhteisöllisiä ja löytyvät sieltä mistä niitä haluaa etsiä. Näin tehdään pian myös parhaat ostokset.

Digitaloudessa jokainen voi luoda rakastamistaan asioista uudenlaisen elämäntavan, rakentaa yhteisöjä, harrastaa ja tehdä liiketoimintaa itselle tärkeimmistä aiheista. Asiakkaatkin löytävät vahvimmat verkostot. Samalla työ, vapaa-aika ja harrastukset muodostavat elämäntavan aidosti tärkeiden asioiden ympärille. Eräs tällainen henkilö on kosmopoliitti Riikka Hytönen, nainen joka muutti intohimonsa laadukkaisiin sisustustuotteisiin ensin verkkopalveluksi, sitten myös liiketoiminnaksi ja elämäntavaksi. Riikka blogaa, metsästää uusia trendejä ympäri maailman, edustaa eettisesti rikkaita ja laadukkaita tuotteita ja käy kauppaa omassa verkkokaupassaan. http://www.werannas.com/fi/

Riikka on fantastinen esimerkki ihmisestä joka toteuttaa pelottomasti unelmaansa. Vuosien blogaaminen http://werannas.blogspot.com/ muuttui vähitellen haluksi tehdä harrastuksesta elämäntapa ja elää rakkaiden asioiden keskellä. Riikka tekee mitä haluaa, eikä mitä työelämä sattuu hänelle missäkin taloustilanteessa tarjoamaan. Harvoin näkee ketään joka on rakastettavasti yhtä sekaisin eri laatuisista puuvilloista tai materiaaleista jotka ovat kestäviä, luonnonmukaisia, eettisesti perusteltuja ja kulttuurillisesti arvokkaita. Tälläisiä tuotteita on ilo ostaa. Samalla tukee ihmistä joka paneutuu asiaansa ja elää unelmaansa. Jokaisella tavaralla on tarinansa ja yhdessä ne muodostavat kokonaisuuden, jonka taustalla on hieno tarina yrittäjyydestä. Ihminen, äiti, yrittäjä ja intoilija joka päätti tehdä mitä halusi eikä mitä muiden mielestä olisi pitänyt tehdä. Digiaikana yrittäjyyden vapaus on sitä kuuluisaa umpihankea. Verkossa riittää umpihankea, uskovaisia vain tarvitaan lisää. Oletko sinä seuraava?

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

CreationOfYour Life
2013-04-12 13:57:10

Tosi Inspiroiva yrittäjä ja tarina.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Riikka
2013-04-12 15:18:10

Kiitos kaunis, Creation Of Your Life <3!

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.