Seikkailua digiversumissa I

18.09.2011 | Markkinointi | Ville Tolvanen

Seikkailua digiversumissa I

Kirjoitin aiemmin miten digitaalisuus ehkä muuttaa eri toimialoja. Ajattelin itsekkin syödä poikkeuksellisesti omia lääkkeitäni. Katsotaanpa mitä yhteisöllisyys tarjoaa uusia yrityksiä kasvattavalle palveluyritykselle.

Vaihdoin kotisivun yksinkertaiseksi ilmoitustauluksi (WordPress toimii loistavasti). Ajatuksenahan on kertoa mitä kuuluu ja mikä on hyvää juuri nyt. Sivustolta löytyy linkin yrityksen viimeisiin esityksiin (Slideshare), ajatuksiin (Twitter) ja viralliseen käyntikorttiin yhteystiedoilla (Linkedin). Myös osa tekijöistä löytyy Linkedinin kautta. Ajattelin terästää pakettia Biitin (Biit.fi) loistavalla ajatuksella toiminnanohjausjärjestelmällä (Salesforce) terästetystä Ipadista (toivottavasti kohta tulee uusi versio). Saadaan kättä pidempään ja hyvä työalusta kaikelle tekemiselle. Ja tietysti toiminnan mittaamiselle.

Maksoikohan tämä mitään? ei ainakaan vielä. Hetkessä hallitsen varsin toimivaa julkaisujärjestelmää, toiminnanohjausjärjestelmää, CRM;ää, käyntikorttikokoelmaa, kotisivua, blogia, uutispalvelua ja arkistoin näkemyksemme presentaatioiksi. Yrityksen sisäiset viesti kulkevat hyvin Skypella ja dokumentit löytyvät Dropboksista. Enää puuttuvat maksavat asiakkaat.

Ai miksikö? Kotisivunhan pitäisi olla ammattimainen, yhteystiedot paperilla jne. ja asiakastiedot hukassa. Tuskin tästä päivänä yksi tai kaksi on mitään erityistä hyötyä mutta ymmärränpähän itse miten digitalisoituminen vaikuttaa tekemiseen. Parempi kai valmistautua tänään kuin kuvitella hallitsevansa kaiken huomenna.

Ai missä mää oon? no asiakkaalla. tietysti.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

V
2011-09-18 21:14:54

http://www.youtube.com/watch?v=yN-fDOigVuY&feature=player_embedded

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

V
2011-09-20 19:48:27

http://www.romeadvisors.com/

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.