Kun peilissä seisoo Keisari

31.08.2011 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Kun peilissä seisoo Keisari

Moni kaltaiseni lyhyt mies on vahva vallankäyttäjä. Napoleon, Pekkarinen, Pajula ja moni muu. Sanovat lyhyiden miesten kompensoivan kokoaan ärhäkkyydellä. http://en.wikipedia.org/wiki/Napoleon_complex

Meillä kaikilla on aina välillä syytä katsoa peiliin, pohtia asenteitamme, tekemisiämme ja miettiä olisiko syytä muuttaa käsityksiä. Aika usein joudumme katsomaan asioita uusin silmin, muutamaan mielipiteitämme. Tehdään siitä hyve!

Perustetaan muutokselle oma juhlapäivä. Liputetaan & tehdään tv-gaala johon saa soittaa ja kertoa miten on muuttunut. Laitetaan muutos kiertämään. Pysytään huipulla ja tehdään Suomesta paratiisi.

Aina välillä tuntuu että ahkeruus, energia, aktiivisuus ja innostuneisuus näyttäytyvät aggressiivisuutena ja negatiivisuutena. Joku sanoi lyhyttä neuvonpitoa ”Tölväisyksi – vartti Villen kanssa aiheesta kuin aiheesta ja varmasti homma palasina.” Ei savua ilman tulta.

Oman toiminnan arviointi saa mielen palaamaan taas tuottajiin, omaan tiimiin sekä neuvonantajiin. Johtaminen vaatii tiimityötä. Jokaisen johtajan takana on hyvä tuottaja.  Joka päivä on syytä katsoa peiliin. Jos peilissä näkyy keisari on kasvojen pesemisen aika.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Kalle Euro
2011-08-31 07:44:41

VIlle, ihan samat kokemukset - ja pituuskin on samaa luokkaa;-) Sillä kuitenkaan ei liene tekemistä tämän kanssa. Sitä vaan pitäisi oppia sietämään tyhmyyttä ja hitautta. Toisaalta, kukapa sitä haluaisi olla ylipositiivinen ja naivi? Kaikilla voisi olla mukavampaa, mutta kokonaisuus häviäisi takuulla.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ari Kangas
2011-08-31 08:10:36

Turha itkeä jos Ville tuhoaa kaiken vartissa. Sehän kertoo vaan siitä, että a) Ville on hyvä ja b) asiaa ei ole oikeasti mietitty edes alkuun asti jos toinen pystyy sen noin vaan tölväisemään särki.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.