Lisää Karvisia talouselämään

22.07.2011 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Lisää Karvisia talouselämään

Olipa hieno esiintyminen Jouko Karviselta M-a-i-k-k-a-r-i-l-l-a aamulla. Terävä, rento, asiallinen & asialleen omistautunut. Todellinen talouselämän sankari.  En tiedä tuliko esiintyminen selkärangasta vai hyvän harjoittelun kautta (keinolla ei sinänsä ole väliä; lopputulos ratkaisee) mutta olipa hienoa nähdä innostunut, inhimillinen ja lähestyttävä yritysjohtaja, jolla on kuitenkin vahva ”teurastajan” maine. Ei ole helppo muuttaa yritystä jolla on noin vahva tausta ja menestys Suomessa ja maailmalla. Ja on hienoa että sen sijaan että johtaja öykkäröisi sanomalla ”minä päätän, tms.” arroganttia hän kuvaa joka päiväistä nöyryyttä tehtävän edessä. Hyvä!

Kaipaisin lisää avoimesti johtavia ja kommunikoivia johtajia Suomeen. Sankareita. Sankarit eivät aina onnistu, mutta johtavat joukkoja edestä, laittavat itsensä likoon ja ovat johdonmukaisia. Uskaltavat puhua vaikeistakin asioista.

Kukaan ei pysty itse kaikkeen. Hyvän johtajan takana täytyy olla erinomainen työryhmä. Joku joka ”tuottaa” toimitusjohtajaa. Vähän kuten rock-bändeissä tuottaja on se joka soittaa bändiä – soittajatkin ovat ”instrumenttejä” Onnittelut koko tiimille.

Rock!

ps. Onko Jouko Karvinen härmäversio Steve Jobsista?

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.