Omistajien tavoitteista totta

03.07.2011 | Blogi | Ville Tolvanen

Omistajien tavoitteista totta

Eräs asia joka jaksaa yllättää kerta toisensa jälkeen on kirjattujen omistajatavoitteiden puute suomalaisissa kasvuyrityksissä. On luonnollisesti inhimillistä että arki hallitsee tekemistä ja tottumus on suunnitelmallisen toiminnan suurin vihollinen mutta mitä jos suunnistajalle ehdottettaisiin että ”juokse nyt vaikka päivä metsässä niin katsotaan sitten niitä rasteja” mitä siitä seuraisi? Pääsisikö kukaan koskaan mihinkään?

Olen pitämilläni kasvuklinikoilla usein aloittanut kysymällä omistajalta ”mikä on parasta mitä yritykselle voi tapahtua?” Vastaukset ovat aina kiinnostavia, selkeitä & täysin johdonmukaisia.

Kun vain saisimme nämä omistajien ihanteet dokumentoidua, kommunikoitua ja kerrottua niin asiakkaille kuin alihankkijoillekkin. Voitaisiin suunnistaa yhteisiin tavoitteisiin eikä metsäkään välttämättä vaikuttaisi niin pimeältä. Tulevaisuus on sitä mitä yrityksestä rakennamme.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.