Omistajien tavoitteet

03.07.2011 | Blogi | Ville Tolvanen

Millaisia ovat suomalaiset yritysten omistajat? Mitä suomalaiset tavoittelevat? Kannattava kasvu on yleisin virsi – toivotaan menestystä ja tehdään tuttua tulosta. Harvoin näkee kirkkaita suunnitelmia siitä miten se onnistuu. Kuvitellaan että markkinakasvu ja nykyiset asiakkaat hoitavat homman.

Suomessa huudetaan seuraavien Nokioiden perään, todellisuudessa vaatimatta ”räjähtävää” kasvua. Eläkeyhtiöt haluavat tasaiset tuottonsa, perheet usein ”jatkavat” edellisten sukupolvien menestystä vaikka maailma ympärillä muuttuu. Vain kasvu varmistaa tulevaisuuden riippumattomuuden; kyvyn investoida, kehittää, toimia vapaasti. Pelkän tuloksen vahtaaminen on lopun alku.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.