Designed for you – Finnairin itsenäinen tulevaisuus vaakalaudalla?

03.07.2011 | Kasvu | Ville Tolvanen

Designed for you – Finnairin itsenäinen tulevaisuus vaakalaudalla?

Olen huolissani Finnairista. Ihan aidosti sekä yrittäjänä että suomalaisena.

Arvonluonti lentoyhtiössä näyttää kääntyneen päälaelleen … Mitä halvempi yhtiö (Air Berlin, Norwegian, Ryanair) sitä paremmat koneet, palvelut, toimintamallit (netissä) ja palvelukokemus.

Olenpa sitten matkalla työhön, kauas, lähelle, nopeasti tai halvalla ei vastaus koskaan ole Finnair. Kyseinen yhtiö ei ole millään kriteerillä tullut valituksi viime vuosien aikana. Pitäisihän Finnairilla olla jokin tarkoitus minullekkin?

Viimeksi lensin sinivalkoisella tullessani umpiväsyneenä Bangkokista, pisteet riittivät juuri ja juuri business -luokkaan nostamiseen. Kokemus oli loistava ja palvelu unohtumaton (kantoivat juomia eteeni vielä nukkuessanikin … 😉 mutta tämä toistunee noin viiden vuoden välein.

Ainoa ratkaisu lienee kasvavan kilpailun tuoma pakko muuttua. Niin kauan kuin kehitys on tapahtunut ilman kilpailua on ympäröivä maailma muuttunut yhtiötä enemmän …

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Helene A.
2011-12-12 15:05:14

Minä olen taas ollut Finnairiin todella tyytyväinen viime aikoina. Kävin juuri hetki sitten Delhissä ja kaikki sujui mainiosti. Palvelu pelasi ja hinnat olivat edulliset. Lennot tulivat jopa etuajassa, joten olin erittäin positiivisesti yllättynyt. :)

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.