Miksi päätin blogata?

30.05.2011 | Blogi | Ville Tolvanen

Miksi päätin blogata?

Rehellisesti sanottuna olen aina suhtautunut kriittisesti blogeihin. Ei siten että niissä olisi jotain pahaa, vaan mietin onko yleisöillä aikaa niitä seurata? Kuluttajan mediapäivään on vaikea mahduttaa uutta aikaa, eli blogitkin ovat jostain poissa.

Vuosi sitten aloitin jännittävän matkan kohti uutta liiketoimintaa. Syntyi ”Rooma”, Rome Advisors ja missio luoda uutta liiketoimintaa. Vuosi, noin 100 palaveria ja yli 20 versiosta liiketoimintasuunnitelmasta idea alkaa kiteytyä. Tavoitteena on luoda kasvuympäristöjä yrityksille jotka haluavat kehittää uutta tai kasvaa. Huomasin että matkan varrella oli syntynyt lähes 30 huomiota suomalaisesta yritystoiminnasta. Päätin tallentaa niitä tänne. Saa nähdä kuinka pitkään innostus jatkuu 😉

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.