Kuka on Ville Tolvanen?

Ville tolvanen on mainetutkimuksen (M&M) Suomen näkemyksellisin markkinoinnin asiantuntija, Tivi top100 IT-vaikuttaja ja Procomin selvityksen mainituin henkilöbrändi somessa. (2016)

"V" on puhuja, digitalisti, strategi, kouluttaja, konsultti ja Digitalist Network –verkoston perustaja. Intohimo, kyky hahmottaa, kirkastaa ja kiteyttää vaikeita kokonaisuuksia innostaviksi ajatuksiksi ja realistiseksi suunnitelmaksi erottavat Villen muista ajattelijoista.

Ville Tolvanen näkee yrityksissä ja yhteisöissä mahdollisuuksia luoda enemmän ja parempaa liiketoimintaa vähemmällä. Ville elää kuten opettaa vastuullisesti yrittäjän ja asiakaspalvelijan vastuuta kantaen. Ville on suosittu puhuja, kouluttaja, konsultti ja Digitalist –yrittäjä.

Ville Tolvanen auttaa yrityksiä ja yhteisöjä ymmärtämään kasvun, muutoksen ja digitalisaation mahdollisuuksia, opettaa hyödyntämään verkkoa liiketoiminnassa ja rakentamaan uudenlaisia tapoja toimia digiaikana. Ville on asiantuntija, joka näyttää enemmän kuin väittää ja elää kuten opettaa.

Ville Tolvanen - Ura ja osaaminen

Viimeisen 20 vuoden aikana olen perustanut ja johtanut useita yrityksiä, vetänyt menestyksellä kymmeniä strategisia kehityshankkeita ja konsultoinut Suomen johtavia yrityksiä. Minua pidetään tutkitusti näkemyksellisenä sparraajana ja konsulttina. Pyrin olemaan innostava, energinen, enkä pelkää haastaa asiakasta parempaan kun näen siihen mahdollisuuksia.

Puhun "yritysmuotoilusta" jolla tarkoitan kasvustrategian kirkastamista ja kiteyttämistä, kytkemisestä arjen johtamiseen ja viemisestä kaikkeen viestintään ja kommunikaatioon. Pyrin näyttämään enemmän kuin väittämään. Syksyllä 2015 Forbesissa julkaistussa analyysissä minut listattiin kolmanneksi vaikutusvaltaimmaksi "CMOksi" sosiaalisessa mediassa yli 31.000 retweetillä. Yritän ymmärtää ja kapitalisoida digitalisaation mahdollisuuksia. Pidän tekemistäni modernin strategia- kehitys- tai markkinointijohtajan työnä.

Tuoreimman mainetutkimuksen 4/2016 mukaan minulla on "kirkkain ja ajantasaisin näkemys markkinoinnista" http://www.villetolvanen.com/fi/2016/04/22/mainetutkimuksen-ykkonen/

Lue lisää Villen tarjoamista palveluista: http://www.villetolvanen.com/fi/palvelut-2/