Cor Group omistajat

Cor group on (vihdoin) vuonna 2018 avannut menestystarinaa avaavat verkkosivut osoitteessa www.corgroup.fi Yhtiö on upea tarina lääkäreistä, opiskeluvuosista, yrittämisestä ja terveysteollisuuden murroksesta.

Omalta osaltani yhtiön tarina liittyy vuosiin 2005-2010 jolloin olin mukana rakentamassa Terve Mediaa, nykyisen kaltaista Coronariaa ja Mectalentia. Perustimme ja rakensimme useita eri yhtiöitä samanaikaisesti. Vuosina 2010-2015 toimin yhtiön yhteistyökumppanina omaa yritystoimintaani samalla rakentaen.

Kasvuyrityksessä työskentely ei ole pelkkää ruusuilla tanssia.

Uuden luominen synnyttää erimielisyyttä, riitoja, taisteluita ja koettelee ihmissuhteita. Olen kirjoittanut muistiin asioita yrityksen kehittämisestä, virheistä, strategiasta ja johtamisesta. Ehkä ajan myötä asioista syntyy oppia seuraavien menestystarinoiden rakentamiseen.

Cor Group on myös urani suurin sijoitus, josta olen maksanut myös oppirahoja verottajalle. Vuonna 2005 10meur vaihtanut yritysrypäs on vuonna 2018 n. 150M ja 2500 työtekijän uskomaton menestystarina. Ehkäpä Suomen ”Elon Musk.”

Tarina jatkuu ja elää –  kannattaa seurata sitä tarkasti. Mielenkiintoisia vaiheita edessä.

V